Prinetti-tulostusohjelma

Prinetti on Postin kotimaan ja kansainvälisten kuljetusten osoitekorttien tulostusohjelma, jonka avulla voit vaivattomasti tulostaa yhdelle materiaalille lähes kaikki Postin kotimaan ja kansainvälisten kuljetusten osoitekortit. Lähetysten käsittely, seuranta ja lähetystietojen tuottaminen hoituu helposti ja nopeasti yhdellä ohjelmalla, jolloin lähetystoiminnot tehostuvat. Lähetystesi toimitusvarmuus paranee, kun käytössäsi on tulostetut osoitekortit sekä sähköinen tiedonsiirto EDI. Sopimusasiakkaiden paketti- ja kuljetusyksikköpalvelut laskutetaan asiakkaalta Prinetti-osoitekorttien lähetystunnusten (viivakoodinumero) perusteella. Kirjepalveluja (kirjattu, postivakuutettu tai postiennakollinen kirje) ei laskuteta lähetystunnusten perusteella, vaan niiden postimaksut tulee maksaa postimaksukoneella, postikuorilla, hinnoittelupalvelussa, merkitsemällä ne sähköiselle lähetyslistalle tai muulla maksutavalla).

Palvelun käyttöönotto edellyttää ainoastaan, että olet Postin sopimusasiakas. Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa sopimusta Postin kanssa, täytä yhteydenottolomake tai soita 0200 77000 (pvm, mpm).

Maksutta käyttöösi

Postin sopimusasiakkaana saat Prinetin osoitekorttien tulostusohjelman sekä ohjelmapäivitykset maksutta käyttöösi. Käytössäsi on aina uusimpien määritysten mukainen tulostusohjelma sekä osoitekortit.

Valittavana kaksi eri ohjelmaversiota

Voit valita Prinetin käyttöösi internet- ja/tai työasemaversiona. Internet-versio toimii internet-ympäristössä eikä edellytä ohjelman erillistä asentamista yrityksesi työasemiin.Työasemaversio puolestaan asennetaan kiinteästi yhteen tai useampaan työasemaan toimimaan itsenäisenä ohjelmana.

Sähköinen tiedonsiirto EDI

Prinetissä on valmiina maksuton lähetystietojen sähköinen tiedonsiirto EDI, jolloin lähetystietoja voidaan välittää sähköisesti yrityksesi ja Postin välillä. Sähköinen tiedonsiirto EDI parantaa lähetysten toimitusvarmuutta sekä mahdollistaa tiettyjen palveluiden kuten sähköisen saapumisilmoituksen käytön.